Een blik op de horizon: beleggingsvisie 2015 in Amersfoort

Graag nodigen wij relaties van Van Lanschot Amersfoort uit voor ‘Een blik op de horizon’. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u onze beleggingsvisie op 2015. Daarnaast vertellen wij u graag meer over hedgefondsen. U bent van harte welkom met uw partner en/of een introducé(e) op dinsdag 17 februari 2015 in de Mariënhof in Amersfoort.

Programma

  • 19.30 uur  Ontvangst
  • 20.00 uur  Welkomstwoord door Jeroen Ammerdorffer, kantoordirecteur Van Lanschot Amersfoort
  • 20.05 uur  Terugblik op 2014 en kijk op de toekomst, door Jan van de Ven, senior portfoliomanager Kempen & Co*
  • 20.35 uur  Hedgefondsen: selectiviteit & focus op alternatieve rendementsbronnen, door Michiel Meeuwissen, senior portfoliomanager Kempen & Co.
  • 21.00 uur  Afsluiting en borrel

Aanmelden

U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden bij William Kastelein, telefoon (033) 422 53 03, e-mail w.kastelein@vanlanschot.com. Dat kan tot en met 10 februari 2015. Hebt u een vraag of wilt u zich na deze datum aanmelden? Neemt u ook dan contact op met William Kastelein.

* Kempen & Co is een dochteronderneming van Van Lanschot.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot