Beleggingsvisie 2015 in het Groninger Museum

In het Groninger Museum presenteert Luc Aben aan relaties van Van Lanschot Groningen en Friesland de beleggingsvisie van Van Lanschot voor 2015. Luc Aben is hoofdeconoom bij Van Lanschot.

'Het geheim van Dresden – Van Rembrandt tot Canaletto'

Naast Luc Aben spreekt ook Andreas Blüm, directeur van het museum. U kunt een rondleiding volgen langs de tentoonstelling ‘Het geheim van Dresden – Van Rembrandt tot Canaletto’. Deze tentoonstelling toont een ruime keuze uit de wereldberoemde collectie van de Gemäldegalerie Alte Meister in Dresden. U ziet er meesterwerken van onder meer Rembrandt, Velasquez, Titiaan en Canaletto.

Programma

  • 19.00 uur    Ontvangst met koffie/thee
  • 19.15 uur    Welkomstwoord door Eelco Kranenburg, directeur Private Banking Groningen
  • 19.20 uur    Welkom door Andreas Blühm, directeur Groninger Museum
  • 19.40 uur    Beleggingsvisie 2015, Luc Aben, hoofdeconoom Van Lanschot Bankiers
  • 20.30 uur    Rondleiding door museumdocenten
  • 21.15 uur    Borrel in de Job Lounge

Aanmelden

Wilt u bij op 17 februari 2015 aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail met opgave van het aantal personen naar groningen@vanlanschot.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Judith Knotters, via telefoonnummer (050) 369 24 12.

Volg het blog van Luc Aben

Op Twitter vindt u het dagelijks commentaar op het economische nieuws van Luc Aben

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot