Een blik op de horizon: beleggingsvisie 2015 in Den Haag

Van Lanschot Den Haag, Leiden en Wassenaar organiseren op 5 februari 2015 de bijeenkomst ‘Een blik op de horizon’ in het Louwman Museum in Den Haag.

Het programma is als volgt:

19.00u Ontvangst in het Louwman Museum 
19.30u Welkomstwoord door Harry Schoots, directeur Private Banking Den Haag en Wassenaar
19.50u De vooruitzichten voor de wereldeconomie en de financiële markten in 2015 door Luc Aben, hoofdeconoom bij Van Lanschot
20.25u Steven van Belleghem, deeltijd professor aan Vlerick Business School op het gebied van marketing en klantrelaties, neemt u mee in het spanningsveld tussen de digitale innovatiemogelijkheden en de wens om intermenselijk contact 
21.00u  Afsluiting en borrel

Aanmelden niet meer mogelijk

Vanwege de grote belangstelling kunt u zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

Natuurlijk vertellen wij u graag over onze beleggingsvisie. Hebt u interesse om een volgende beleggingsbijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een e-mail naar Sandra Spendel, s.spendel@vanlanschot.com of bel (070) 361 16 03. Of neem contact op met een van de bankiers van Van Lanschot Den Haag, Leiden of Wassenaar voor een persoonlijk gesprek.

Volg het blog van Luc Aben

Op Twitter vindt u het dagelijks commentaar op het economische nieuws van Luc Aben

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot