Luc Aben presenteert beleggingsvisie 2015 in Breda

Wat worden de belangrijke economische trends? Moeten wij in Europa rekening houden met een Japanscenario? En in welke beleggingscategorieën wordt u volgens onze verwachting nog voldoende beloond voor het risico? Hoofdeconoom Luc Aben geeft zijn visie op de actuele macro-economische situatie en vertelt over onze beleggingsvisie voor 2015.

Het programma is als volgt:

  • 19.00 uur Ontvangst met koffie
  • 19.30 uur Welkomstwoord door Jessica Biermans, directeur Van Lanschot Breda
  • 19.40 uur “Visie 2015” door Luc Aben, hoofdeconoom van Van Lanschot
  • 20.45 uur Afsluitende borrel tot ca. 22.00 uur


Bent u nog geen klant van Van Lanschot Breda, maar wel geïnteresseerd in onze dienstverlening? Ook dan bent u van harte welkom bij deze bijeenkomst in de NHTV Breda aan de Sibeliuslaan 13 (tegenover het kantoor van Van Lanschot Breda).

Aanmelden

In verband met de verwachte belangstelling en het beperkte aantal plaatsen ontvangen wij uw aanmelding graag uiterlijk 21 januari a.s. Stuur een e-mail naar Audrey Gaikhorst, a.gaikhorst-huisman@vanlanschot.com of bel (076) 526 61 63. Wilt u zich aanmelden na deze datum of meer informatie? Neem dan ook contact op met Audrey Gaikhorst.

Volg het blog van Luc Aben

Op Twitter vindt u het dagelijks commentaar op het economische nieuws van Luc Aben

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot