Beleggingsvisie 2015 in Apeldoorn en Zwolle

Graag vertellen wij relaties Van Lanschot Apeldoorn en Zwolle over onze beleggingsvisie voor 2015. Wij organiseren twee bijeenkomsten op twee dagen en locaties, waarbij ook het programma verschilt. U kunt zelf bepalen welke datum, locatie en welk programma uw voorkeur heeft.

Maandag 26 januari 2015, Zwolle

Het programma is als volgt:

 • 19.30 uur    Ontvangst bij Pouw Automotive, Lippestraat 5, Zwolle
 • 20.00 uur    Welkom en inleiding door Jan Vink, directeur Van Lanschot Apeldoorn-Zwolle
 • 20.10 uur    Adriaan Pouw, commercieel directeur van Pouw Automotive
 • 20.20 uur    “Onderweg naar gematigde groei”, vooruitzichten voor de wereldeconomie en financiële markten in 2015, door Lars Dijkstra, Chief Investment Officer bij Kempen & Co
 • 21.15 uur    Afsluiting en borrel

Tijdens de borrel kunt u diverse wijnen proeven. De Gelderse kunstenaars Frans Polman, Kees Blom en Justin Prang vertellen u graag hoe hun kunstwerken tot stand komen. Juwelier Veenemans toont een deel van zijn collectie.

Maandag 2 februari 2015, Apeldoorn

Het programma is als volgt:

 • 19.30 uur    Ontvangst bij City Lounge, Stationsstraat 297, Apeldoorn
 • 20.00 uur    Welkomstwoord en inleiding door Jan Vink, directeur Van Lanschot Apeldoorn-Zwolle
 • 20.05 uur    “Onderweg naar gematigde groei”, vooruitzichten voor de wereldeconomie en financiële markten in 2015 door Luc Aben, hoofdeconoom bij Van Lanschot
 • 21.00 uur    Pauze
 • 21.15 uur    Presentatie door Mirjam van Belzen, expert van het Van Gogh Museum
 • 22.00 uur    Afsluiting en borrel

Mirjam van Belzen is aanwezig met een Relievo van Vincent van Gogh: De Zonnebloemen. Een Relievo is een speciale reproductie waarop u alle details ziet van het originele schilderij, inclusief de achterzijde met labels van musea waar het origineel ooit is tentoongesteld.

Aanmelden

U bent van harte welkom met uw partner en/of introducé(e). Wilt u een van deze bijeenkomsten bijwonen? Stuurt u dan een e-mail, met opgave van de datum en het aantal personen, naar Ilonka Masterbroek, i.mastenbroek@vanlanschot.com, of bel (055) 582 55 18. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilonka Mastenbroek.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot