Dag van de praktijkhouder in de mondzorg

‘Denken in kansen’ is het thema van de Dag van de praktijkhouder; denkt u aan uitbreiden, investeren of overname? Volg dan de praktische workshop van Hans Hensen.

De komende jaren gaat de mondzorg behoorlijk op de schop. Of het nu gaat om de verdere tariefaanpassing of de te verwachten hausse aan praktijkoverdrachten. Feit is dat ‘tandarts zijn’, ondernemen is in een uiterst complexe markt. Het vraagt om een open en ondernemende houding om de uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Workshop: uw visie vertalen in een ondernemersplan

Hans Hensen is bij Van Lanschot verantwoordelijk voor de adviesgroep Mondzorg. Tijdens zijn workshop gaat hij dieper in op het ondernemerschap en het bijbehorende ondernemingsplan dat onontbeerlijk is voor een tandarts met plannen voor uitbreiding, investering of overname. Aan de orde komen belangrijke en handige aandachtspunten. Ook is er ruimte voor een visie op de markt. Hoe kijkt een bank naar de mondzorg en wat zijn de uitdagingen en kansen? En natuurlijk komt ook de goodwill aan bod.

Meer informatie

Tijdens de Dag van de praktijkhouder kunt u niet alleen praktische workshops volgen, maar ook luisteren naar inspirerende key note speakers, en uw casussen en vragen over ondernemerschap en praktijkvoering voorleggen aan adviseurs in speedconsults. U ontvangt 5 KRT-punten.

Programma en aanmelden Dag van de praktijkhouder in de mondzorg

Let op: de Dag van de Praktijkhouder is verplaatst van 14 november 2014 naar 30 januari 2015

Dag van de praktijkhouder in de mondzorg

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot