Nieuwjaarsbijeenkomst voor relaties in Zuid-Limburg en België

Na de zeer sfeervolle edities van voorgaande jaren organiseren wij wederom een nieuwjaarsbijeenkomst in La Butte aux Bois in Lanaken voor relaties van kantoor Zuid-Limburg en de Dutch Desk van Van Lanschot België. Graag heffen wij met u het glas op een gezond, gelukkig en succesvol 2015.

Beleggingsvisie 2015

Na een korte terugblik op 2014 neemt Evert Waterlander u mee het nieuwe jaar in met zijn presentatie "Onderweg naar gematigde groei". Evert Waterlander werkt als senior vermogensbeheerder bij Van Lanschots dochteronderneming Kempen & Co.

Muzikaal, origineel en no-nonsense

Marcel Stevens van Cabaret & Zo neemt het stokje van Evert Waterlander over. Hij zal met u op een totaal andere manier naar het voorbije jaar kijken en een frisse en vrolijke start geven aan 2015. Laat u verrassen en geniet.

Programma

  • 19.00 uur     Ontvangst
  • 19.35 uur     Welkomstwoord door Jean Pierre Stoffens, kantoordirecteur Van Lanschot Zuid-Limburg, en Adriaan Nolst Trenité, commercieel directeur Dutch Desk Van Lanschot België
  • 19.45 uur     “Onderweg naar gematigde groei” door Evert Waterlander, senior vermogensbeheerder Kempen & Co
  • 20.30 uur     Cabaretshow door Marcel Stevens, Cabaret & Zo
  • 21.15 uur     Receptie

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 12 januari 2015 bij Jolanda Crousen-Dreessen, e-mail j.g.m.m.crousen@vanlanschot.com. Belt u na deze datum, neemt u ook dan contact op met Jolanda Crousen-Dreessen.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot