Een blik op de horizon: beleggingsvisie 2015 in Alkmaar

Voor klanten van Van Lanschot Alkmaar organiseren wij op maandag 12 januari 2015 “Een blik op de horizon” in theater De Vest in Alkmaar. U hoort daar meer over onze beleggingsvisie voor 2015. Tevens het moment om met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar!

Hoofdeconoom Luc Aben van Van Lanschot praat u bij over de laatste macro-economische ontwikkelingen. Daarnaast geeft hij zijn verwachtingen voor het komende jaar. Aansluitend is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Het programma is als volgt:

  • 15.30 uur    Ontvangst
  • 16.00 uur    Welkomstwoord door Eric Meiring, regiodirecteur Private Banking
  • 16.05 uur    “Van Lanschot 2015” door Richard Bruens, lid Raad van Bestuur
  • 16.35 uur    “Een blik op de horizon” door Luc Aben, hoofdeconoom bij Van Lanschot
  • 17.20 uur    Nieuwjaarsborrel
  • 18.30 uur    Einde bijeenkomst

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar Nathalie Peeters, n.peeters@vanlanschot.com. Ook als u vragen hebt, kunt u contact met haar opnemen. Dat kan per telefoon, (06) 10 59 33 94, en per e-mail, n.peeters@vanlanschot.com.

Volg het blog van Luc Aben

Op Twitter vindt u het dagelijks commentaar op het economische nieuws van Luc Aben

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot