Lunchbijeenkomst klanten Enschede met Paul Gerla

Paul Gerla, directeur van Kempen Capital Management*, is op 7 januari 2015 gastheer voor circa twaalf relaties van Van Lanschot Enschede.

In een interactieve sessie zal hij inzicht geven in onze beleggingsstrategie, het achterliggende beleggingsproces en onze redenen om wel of niet te kiezen voor een specifiek beleggingsfonds. Interesse? Bel met Robert Nijhuis, directeur kantoor Enschede, 06 53 812 512. (De aanvangs- en eindtijd van de lunchbijeenkomst zijn onder voorbehoud.)

* Kempen is een dochteronderneming van Van Lanschot.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot