Vaktechnisch seminar en Sinterklaasborrel voor intermediairs in Nijmegen

Vergroot op efficiënte wijze uw kennis op het gebied van financiële dienstverlening: neem deel aan het jaarlijkse vaktechnisch seminar van Van Lanschot in Nijmegen voor intermediairs. Thema’s zijn de vrijgestelde beleggingsinstelling (VBI) en actualiteiten rond estate planning. Voor het bijwonen van dit seminar ontvangt u twee PE-punten (RB-, NBA- en KNB-punten). Meer informatie: www.vanlanschot.nl/vts.

  • Tijd: donderdag 4 december 2014 van 15.30 uur tot 17.00 uur

Sinterklaasborrel

Omdat wij het inhoudelijke graag met het relationele willen verbinden, vindt op 4 december 2014 ook onze traditionele Sinterklaasborrel plaats. Praat in een ontspannen sfeer bij met de bankiers van Van Lanschot en fiscalisten, accountants, notarissen, advocaten en makelaars van kantoren uit Nijmegen en omgeving.

  • Tijd: donderdag 4 december 2014 van 17.00 uur tot 20.00 uur

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan het seminar en/of de borrel? Neem dan contact op met Marlijn van de Pavert, telefoon (026) 384 64 25, e-mail m.vandepavert@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot