Familievoorstelling Annie M.G. Schmidts Wiplala in Leiden

Speciaal voor klanten van Van Lanschot Leiden, Wassenaar en Den Haag vindt op zondag 30 november 2014 een familievoorstelling van de film Wiplala plaats. Van Lanschot heeft voor (groot)ouders met (klein)kinderen bioscoop Trianon in Leiden gehuurd.

De familiefilm Wiplala, naar het bekende boek van Annie M.G. Schmidt, gaat deze maand in première. Het fantasieverhaal gaat over het piepkleine mannetje Wiplala, dat de kunst van het 'tinkelen' (toveren) te pas en te onpas beoefent, waardoor hij anderen in benarde en komische situaties brengt. De film is met name geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Programma

10.30 uur    Ontvangst in het Trianon Theater Leiden (Breestraat 31)
11.00 uur    Start film
13.00 uur    Verwachte eindtijd

Aanmelden

U kunt onze uitnodiging accepteren door een e-mail te sturen naar Jolenta Nathalia-Planje, j.planje@vanlanschot.com, en aan te geven met hoeveel personen u komt. Gelet op het beperkte aantal plaatsen verzoeken wij u zo spoedig mogelijk te reageren. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u van ons een bevestiging en een routebeschrijving.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Jolenta Nathalia-Planje, (071) 524 41 26, j.planje@vanlanschot.com.       

Wij zien er naar uit u en uw (klein)kind(eren) op zondag 30 november 2014 te mogen begroeten.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot