Voorpremière De pinguïns van Madagascar

Bent u klant van Van Lanschot Breda? Bekijk dan samen met uw (klein)kinderen de nieuwe Dreamworks-film De pinguïns van Madagascar. Speciaal voor relaties organiseren wij een besloten voorpremière op zondag 30 november 2014.

Programma

  • Ontvangst: 15:00 uur in Pathé Breda
  • Aanvang film: 15:30 uur
  • Einde: 17:15 (+/-)


Kijkwijzer adviseert deze film voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Om zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven deze film te zien, verzoeken wij u vriendelijk maximaal 3 (klein)kinderen aan te melden.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden of hebt u een vraag? Neem dan contact op met Désirée Hof, e-mail d.hof@vanlanschot.com, telefoon (076) 526 61 43.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot