Kunstbeurs PAN Amsterdam

Van 23 tot en met 30 november 2014 is RAI Amsterdam dé ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en -handelaren. Voor de 27ste keer vindt daar PAN Amsterdam plaats. Naast schilderijen, antiek en moderne en hedendaagse kunst zijn er sieraden, foto's, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen te zien. Van Lanschot is voor het achtste jaar hoofdsponsor van PAN Amsterdam. 

Welkom in de lounge

Ook dit jaar hangt in onze lounge kunst uit onze eigen collectie. Gekozen is voor een expressionistische beeldtaal met daarbinnen als kern zwart-witfoto’s en tekeningen van Lucebert (1924-1994). U bent van harte welkom in de lounge (stand 46).

Met Van Lanschot naar de beurs

Verschillende Van Lanschot-kantoren verzorgen een speciaal programma voor klanten. Neem contact op met uw kantoor als u hier meer over wilt weten.

Bent u klant van Van Lanschot en bezoekt u de beurs op eigen gelegenheid, dan bieden wij u graag kosteloos twee toegangskaarten aan. Vraag ze aan in Online Bankieren (beschikt u niet over Online Bankieren, dan helpt Van Lanschot Client Services u verder).

Meer informatie

NB De openingstijden wisselen per beursdag. Meer informatie over PAN Amsterdam:

www.pan.nl

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot