Kempen Experience Day voor relaties Van Lanschot Groningen en Friesland

‘Een kijkje in de keuken van uw vermogensbeheerder’: de Kempen Experience Day is een masterclass waarop u van dichtbij kennismaakt met de wijze waarop Kempen, dochtermaatschappij van Van Lanschot, vermogensbeheer vormgeeft.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij u laten zien hoe een professionele vermogensbeheerder voor u te werk gaat. Hoe wij complexe materie naar de portefeuilles vertalen en hoe we vanuit een macrovisie via analyse en selectie uiteindelijk komen tot de inrichting van uw vermogensbeheerportefeuille.

De bijeenkomst vindt plaats Amsterdam, in het pand van Kempen & Co aan de Zuidas. Suggestie: combineer de Kempen Experience Day met een bezoek aan het Van Gogh Museum, waarmee Van Lanschot onlangs een sponsorcontract heeft afgesloten.

Aanmelden

Dit evenement is op uitnodiging. Uw private banker geeft u graag meer informatie.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot