GLOW verlicht Van Lanschot Eindhoven

Tijdens lichtkunstfestival GLOW (8 t/m 15 november 2014) wordt Eindhoven prachtig verlicht door kunstenaars uit binnen- en buitenland. Met hun lichtcreaties en performances bieden zij de toeschouwers een nieuwe kijk op de stad. Een vier kilometer lange wandelroute verbindt de lichtkunstwerken met elkaar.

Parklaan Flashback

De wandelroute loopt dit jaar voor het eerst ook door de Parklaan. Het pand van Van Lanschot Eindhoven (“Villa Wijers”) is samen met de tegenoverliggende “Villa Granville” het decor voor de Parklaan Flashback van Les Orpailleurs de Lumière. Licht en muziek komen bij elkaar in een acht minuten durend schouwspel over de geschiedenis van Eindhoven en haar bewoners aan het begin van de twintigste eeuw.

U vindt Parklaan Flashback op nummer 9 van de wandelroute.

Openingstijden GLOW

Zondag t/m donderdag van 18:30 tot 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18:30 tot 24:00 uur

Programma Parklaan Flashback en wandelroute GLOWVan Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot