Kempen Experience Day voor relaties Van Lanschot Utrecht en Zeist

Hoe gaat een professionele vermogensbeheerder te werk? Een bijeenkomst voor klanten van Van Lanschot Utrecht en Zeist in het kantoor van Kempen, dochteronderneming van Van Lanschot, aan de Zuidas in Amsterdam.

Hoe vertalen wij complexe materie naar de portefeuilles en hoe komen we vanuit een macrovisie via analyse en selectie uiteindelijk tot de inrichting van uw vermogensbeheerportefeuille? We vertellen u er graag meer over.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn op donderdag 30 oktober a.s.? Neem dan contact op met uw private banker bij kantoor Utrecht of Zeist.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot