MVO-ontbijtsessie voor ondernemers met gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeente ’s-Hertogenbosch en MVO Loont houden op 27 oktober 2014 een interactieve ontbijtsessie in de Van Lanschottoren in ’s-Hertogenbosch. Ondernemers kunnen daar kennismaken met andere ondernemers en hun duurzame innovaties.

Het doel van deze ochtend is om vooral te leren van elkaar, kennis te maken met de financiële kansen die maatschappelijk verantwoord ondernemen u biedt en concrete vervolgstappen voor 2015 te formuleren. Ondernemers uit de gemeente ’s-Hertogenbosch delen tips en handige praktijkervaringen met u: Roy van Veghel, www.eetpaleisvosje.nl, Karin Rademaker, www.hotel-central.nl, en Ricoh, www.ricoh.nl.

Programma:

07.30 uur  Inloop met Fairtrade Ontbijt
08.00 uur  Welkom door wethouder Jeroen Weyers
08.10 uur  Hoe kan MVO lonen? Drie best practices.
08.50 uur  Discussie met alle aanwezigen over allerhande prangende vragen over MVO,
                    inventariseren vervolgacties voor 2015, 
                    voorbereiding van de MVO Prijs ’s-Hertogenbosch 2015
09.15 uur  Afsluiting
09.30 uur  Einde

Wat hebt u als ondernemer nodig om aan de slag te gaan met MVO? Hoe kan de gemeente ’s-Hertogenbosch u hier verder mee helpen? Discussieer mee en ga voor concrete MVO-acties!

Aanmelden

Geeft u zich gratis op als deelnemer via www.mvoloont.com/agenda.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot