Vaktechnisch seminar voor intermediairs in Noord-Nederland

Op 23 oktober 2014 organiseert Van Lanschot Groningen en Friesland weer een vaktechnisch seminar voor intermediairs in Noord-Nederland. Het thema dit jaar is de vrijgestelde beleggingsinstelling (VBI). Voor het bijwonen van deze bijeenkomst ontvangt u twee PE-punten (NBO-, KNB- en RB-punten).

Programma

15.00 uur    Ontvangst en welkom door Eelco Kranenburg, directeur Private Banking Groningen
15.15 uur    Recente ontwikkelingen omtrent de VBI door Dennis Baay, structureerder bij Van Lanschot
16.30 uur    Afsluiting en borrel

Erkende onderwijsinstelling

Van Lanschot is in februari 2013 erkend als onderwijsinstelling voor accountancy-opleidingen door de Nederlandse onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo. Intermediairs (accountants, fiscalisten, notarissen, advocaten en belastingadviseurs) kunnen bij Van Lanschot vaktechnische seminars volgen om kennis te vergaren op het gebied van financiële dienstverlening.

Meer weten?

Informatie over dit seminar vindt u op vanlanschot.nl/vts. Daar kunt u zich ook online aanmelden.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot