Beleggen in water: lunchpresentatie in Amsterdam

Albert Hoenderdos en Mark Rab praten u bij over de beleggingsmogelijkheden in water. Beide heren zijn werkzaam als senior adviseur voor beleggers bij de Special Clients Desk van Van Lanschot.

Deze lunchpresentatie op donderdag 23 oktober is specifiek voor actief beleggende klanten van Van Lanschot. U hebt ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

In verband met de belangstelling raden wij u aan om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Dat kan bij Joost Dorgelo, telefoon (020) 570 5171, of mail naar evenementenamsterdam@vanlanschot.com. Hebt u vragen? Neem dan ook contact op met Joost Dorgelo.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot