Beleggen in water: lunchpresentatie in Haarlem

Bent u een actieve belegger en geïnteresseerd in beleggen in water? Albert Hoenderdos en Mark Rab vertellen u graag over de mogelijkheden. Beide heren zijn werkzaam als senior adviseur voor beleggers bij de Special Clients Desk van Van Lanschot.

Deze lunchpresentatie op woensdag 22 oktober is specifiek voor actief beleggende klanten van Van Lanschot. U hebt ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.

Aanmelden

In verband met de belangstelling raden wij u aan om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Dat kan bij Manouk Winterkamp, telefoon (023) 515 5815, e-mail m.winterkamp@vanlanschot.com. Ook met vragen kunt u terecht bij Manouk Winterkamp.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot