Waarom een levenstestament?

Wat is een levenstestament precies? Wat kunt u er allemaal in regelen? Voor wie is het relevant en waarom? Hoe komt een levenstestament tot stand?

Notaris Edzo Huisman (Huisman, Hoogendoorn en Wieringa Notarissen) en structureerder Hanneke Kroonenberg (Van Lanschot Bankiers) geven u praktische informatie over het levenstestament op dinsdag 21 oktober aanstaande bij Van Lanschot Bankiers in Haarlem.

Aanmelden

In verband met de belangstelling raden wij u aan u zo spoedig mogelijk aan te melden. Een introducé(e) is van harte welkom. Neem contact op met Manouk Winterkamp, telefoon (023) 515 5815, e-mail m.winterkamp@vanlanschot.com. Ook met vragen kunt u terecht bij Manouk Winterkamp.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot