Update beleggingsvisie in Goes

'Traag, maar gestaag op weg naar meer groeí': hoofdeconoom Luc Aben van Van Lanschot geeft voor klanten van Van Lanschot Goes en andere belangstellenden zijn visie op de laatste ontwikkelingen van macro-economieën en financiële markten. Daarnaast vertelt hij over zijn verwachtingen voor de nabije toekomst. U hebt ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Bent u nog geen klant van Van Lanschot Goes, maar wel geïnteresseerd in onze dienstverlening? Ook dan bent u van harte welkom bij deze bijeenkomst op De Goese Golf, Krukweg 1.

Het officiële programma duurt tot 18.00 uur. Daarna praten we graag met u na onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Wilt u meer weten of u aanmelden? Neem contact op met uw private banker of Van Lanschot Goes, e-mail goes@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot