Najaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten

Op donderdag 25 en vrijdag 26 september 2014 vindt in Laren het najaarscongres van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten plaats.

Drie internationale gastsprekers, prof. dr. Sabine Ruf, dr. Lisa Alvetro en dr. Enrico Pasin, geven in het Singer Museum invulling aan het wetenschappelijke thema ‘Class II correction, class I location’.

Ook bankiers van het team Mondzorg van Van Lanschot Healthcare zijn op het congres aanwezig. Wij ontmoeten u graag op 25 en 26 september aanstaande. 

Programma Najaarscongres 2014

 

 

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot