Rondleiding Nederland golft! in het Haags Historisch Museum

De basis van het moderne golf werd in 1890 in Den Haag gelegd, toen baron Van Brienen vijf holes op zijn landgoed liet aanleggen. Dat leidde in 1893 tot de oprichting van de Hague Golf Club, de oudste golfclub van ons land.

Dat de sport een lange traditie kent, laat het Haags Historisch Museum zien op de tentoonstelling Nederland Golft!, die wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Programma

Op donderdag 4 september 2014 bent u welkom vanaf 16.00 uur op ons kantoor aan het Lange Voorhout 30-32 in ’s-Gravenhage. Na een kort welkomstwoord gaan we vanaf 16.50 uur richting het Haags Historisch Museum. Om 17.00 uur start de rondleiding en vanaf 18.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel in het museum.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden of hebt u vragen? Neem dan contact op met Marjoleine Bloemen, directiesecretariaat, telefoonnummer 070 361 16 21 of mail naar m.bloemen@vanlanschot.com (Marjoleine Bloemen) of l.vanbergem@vanlanschot.com (Lotte van Bergem).

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot