Kempen Experience Day voor relaties Van Lanschot Haarlem

Klanten van Van Lanschot Haarlem kunnen tijdens deze masterclass in Amsterdam van dichtbij kennismaken met de manier waarop Kempen, dochteronderneming van Van Lanschot, het vermogensbeheer vormgeeft.

Wij willen u graag laten ervaren hoe een professionele vermogensbeheerder voor u te werk gaat. Hoe wij complexe materie naar de portefeuilles vertalen en hoe we vanuit een macrovisie via analyse en selectie uiteindelijk komen tot de inrichting van uw vermogensbeheerportefeuille.

Aanmelden

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw private banker bij Van Lanschot Haarlem.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot