Visie 2018 in Zeist: beleggen en duurzaamheid

Door een economische bril bekeken was 2017 verrassend goed. Op bijna alle belangrijke economische vlakken ontwikkelde de groei zich boven verwachting. Wat vertrouwen geeft bij de start van een kersvers (beleggings)jaar.

Economische trends

Wat zijn de belangrijkste economische trends en waar moeten we op letten in het komende beursjaar? Wat doet de eurozone-economie, stijgt de rente en hoe zit het met de groeilanden? Onze hoofdeconoom Luc Aben bespreekt de vooruitzichten voor de wereldeconomie en de financiële markten in 2018.

Een beetje duurzamer

Duurzaamheid is voor veel van onze klanten én voor ons een belangrijk, actueel thema. Daarom neemt Sander Boleij, manager Verantwoord Ondernemen, u tijdens deze bijeenkomst mee in onze propositie op het gebied van duurzaamheid en licht hij aan de hand van praktijkcases de ontwikkelingen toe.

Programma

  • 13.00 uur Ontvangst met een broodje
  • 13.30 uur Welkom door Marcel van Dongen, directeur kantoor Amersfoort en Utrecht - Zeist
  • 13.40 uur 'Het kan toch best een beetje duurzamer?' door Sander Boleij, manager Verantwoord Ondernemen
  • 14.00 uur 'De vooruitzichten voor de wereldeconomie en de financiële markten in 2018' door Luc Aben, hoofdeconoom Van Lanschot
  • 14.50 uur Afsluiting met koffie/thee
  • 15.30 uur Einde bijeenkomst 

Locatie

Dit keer hebben wij gekozen voor een bijzondere locatie. Wij verwelkomen u graag bij Slot Zeist aan de Zinzendorflaan 1 in Zeist.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie?

Neem dan contact op met Belle van Lith door te mailen naar eventsm@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot