Prinsjesdagbijeenkomst 2017

Op maandag 25 september organiseren wij een Prinsjesdagbijeenkomst. Op deze dag deelt Luc Aben, hoofdeconoom bij Van Lanschot, zijn actuele beleggingsvisie en praat Hanneke Kroonenberg, senior vermogensstructureerder bij Van Lanschot, u bij over de meest in het oog springende wijzigingen die op Prinsjesdag zijn aangekondigd.

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.30 uur op de Beethovenstraat 300 in Amsterdam. Na de presentaties sluiten wij om 21.00 uur graag af met een borrel.  

Wilt u zich aanmelden of meer informatie dan kunt u contact opnemen met Belle van Lith door te mailen naar eventsm@vanlanschot.com.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot