Beleggingsvisie 2018 met Luc Aben

Door een economische bril bekeken was 2017 verrassend goed. In zowat alle belangrijke economische blokken ontwikkelde de groei gaandeweg meer snelheid en kwam daarbij boven verwachting uit. Wat vertrouwen geeft bij de start van een kersvers (beleggings)jaar.

Wat zijn de belangrijkste economische trends en waar moeten we op letten in het komende beursjaar? Wat doet de eurozone-economie, stijgt de rente en hoe zit het met de groeilanden?

Graag nodigen wij klanten van Van Lanschot Enschede uit voor de bijeenkomst ‘Wanneer bereiken bomen de hemel?’ waarin we u vertellen over onze beleggingsvisie op het komende jaar. U bent van harte welkom met uw partner en/of een introducé(e) op donderdag 22 februari aanstaande bij Landgoed De Wilmersberg, gelegen aan de Rhododendronlaan 7 in De Lutte. 

Programma

  • 19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
  • 20.00 uur Welkom en inleiding door Robert Nijhuis, kantoordirecteur Enschede
  • 20.15 uur 'De vooruitzichten voor de wereldeconomie en de financiële markten in 2018' door Luc Aben, hoofdeconoom
  • 21.15 uur Afsluitende borrel

Wilt u erbij zijn?

Wilt u zich aanmelden of meer weten? Neem dan contact op met Marlijn van de Pavert. Stuur een e-mail naar marlijn.vandepavert@vanlanschot.com of bel (088) 553 12 37.

Wij kijken uit naar uw komst!

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot