1. Aanbod
  2. Vermogensregie
  3. Vermogen voor later
  Koppel in luchtballon

  Wed niet op één paard

  vermogen voor later
  Bouwt u voldoende vermogen op voor later? Het is lastig in de toekomst kijken.

   Denken of doen voor later?

   Voor u het weet is het later of zelfs te laat. U weet dat u er rekening mee moet houden. En dat als u op tijd begint, dat u dan genoeg heeft. Als u in loondienst bent bouwt u pensioen op, maar is dat genoeg? Als ondernemer moet u alles zelf regelen. Regel later vandaag. 

   Bent u financieel op de goede weg?

   Samen bespreken we wat u belangrijk vindt en brengen uw situatie in kaart. Wij maken de financiële haalbaarheid van uw toekomstplannen inzichtelijk en bieden u concrete vermogens- en financieringsoplossingen.
   • Hoe ziet uw situatie eruit?
    Het begint met een goed beeld van uw financiële  situatie, uw toekomstplannen en andere wensen. Het gaat  niet alleen om uw vermogen, maar bijvoorbeeld ook om uw huidige inkomen en toekomstige pensioen. Wat is de invloed van het nieuwe pensioenstelsel op úw pensioen? Doelstelling is dat uw algehele financiële situatie en uw toekomstplannen met elkaar in evenwicht worden gebracht en gehouden. Bent u financieel op het goede spoor en wat kunt u verder doen om de haalbaarheid van uw toekomstplannen te realiseren?   
     
   • Wat zijn uw wensen en toekomstplannen?
    Om een beeld te vormen wat in uw situatie mogelijk is, zijn uw vermogen, de samenstelling van uw vermogen, uw reserves, maar ook het rendement en uw risicobereidheid van invloed. Wilt u eerder stoppen met werken, uw kinderen helpen met de aankoop van een woning en of wilt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw woning blijven wonen?  Onze adviseurs brengen uw wensen in balans met uw financiële middelen.
   • Welke belangrijke gebeurtenissen gaat u nog beleven?
    Grote gebeurtenissen in uw leven kunnen invloed hebben op het vermogen dat u hebt opgebouwd of nog gaat opbouwen. Denk aan eerder stoppen met werken, verkoop van uw praktijk of onderneming, de situatie van uw (klein)kinderen, een scheiding of een erfenis. Maar ook als u langer leeft dan gemiddeld of als u later particuliere zorg in wilt kopen om in uw eigen woning te kunnen blijven wonen.
   • Hoe kan uw vermogen zich ontwikkelen?​
    De ontwikkeling van uw belegbaar vermogen wordt vooral bepaald door de combinatie van inleg, het rendement en de bedragen die u op wilt nemen om uw doelen te realiseren. De inleg is meestal niet onbeperkt, het rendement wordt vooral beïnvloed door de beleggingsstrategie die u kiest en de haalbaarheid voornamelijk door gewenste opnamen. Vaak kan niet alles en is het nodig om prioriteiten te stellen. Met onze interactieve methode van adviseren kunnen we u de gevoeligheden laten zien van de keuzemogelijkheden die u heeft. Dit helpt u bij het nemen van financiële beslissingen in een onzekere toekomst.
   • Wat is de invloed van belasting en inflatie?​
    Bij de haalbaarheid van uw toekomstplannen ondervindt u de ‘last’ van inflatie en belasting. Inflatie is een algemene stijging van het prijspeil. Dit leidt ertoe dat opnamen uit vermogen stijgen als u hetzelfde wilt blijven kopen. De koopkracht van het vermogen dat u overhoudt daalt daarentegen omdat u steeds minder voor uw euro’s kunt kopen. De combinatie van stijgende opnamen en een dalende koopkracht van uw vermogen zijn essentieel om rekening mee te houden. Met onze interactieve methode van inzicht geven, laten wij u de mogelijke invloed van zowel belastingen als inflatie op een heldere manier zien. Met interactief bedoelen we dat u mee kunt kijken en direct de invloed ziet van inflatie, belasting en uw toekomstplannen.

   Een passende oplossing vinden

   vermogen voor later

   Een passende oplossing vinden

   vermogen voor later
   Kiest u voor een fiscaal vriendelijke optie met een lagere instap en belastingvoordeel via Evi? Of heeft u behoefte aan meer flexibiliteit? Of een combinatie van beiden. Wat bij u past kan in de loop van de jaren veranderen, wij veranderen met u mee.

   Bent u overtuigd?

   Zet ons aan het werk en ervaar wat Van Lanschot voor u kan betekenen.
   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel