1. Aanbod
  2. Vermogensregie
  3. ScanOvermorgen

  Scan OverMorgen: inzicht in uw situatie, wensen en doelen

  Vermogen is geen doel op zich, maar een middel om uw doelstellingen te bereiken. Zakelijk én privé. Door scherp inzicht in uw situatie en wensen kunt u tijdig de juiste beslissingen nemen. Met de online Scan OverMorgen krijgt u een beter beeld wat voor u belangrijk is.

  Wat zijn uw wensen en doelen voor de toekomst?

  Misschien wilt u wel eerder stoppen met werken, uw eigen bedrijf verkopen of schenken aan uw kinderen. Welk doel u ook voor ogen heeft, het begint met inzicht in uw situatie. Want alleen dan kunt u de stappen nemen die u dichter bij uw doel brengen.

  Met de Scan OverMorgen brengen we uw situatie, wensen en doelstellingen op persoonlijk, familie-, zakelijk en maatschappelijk vlak in kaart. Op die manier krijgt u een scherper beeld van wat voor u nu én in de toekomst belangrijk is. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.

  Doe de scan! 

  De verkorte Scan OverMorgen werkt heel eenvoudig.  

  • Klik op start en selecteer uw geboortejaar 
  • De scan bestaat uit tien onderwerpen, verdeeld over vier thema’s. 
  • Geef per onderwerp aan hoe belangrijk u dat vindt en wanneer dat voor u speelt door het naar de juiste plek te slepen.  
  • Een onderwerp voor u niet aan de orde? Sleep het dan naar ‘Niet relevant’. 
  • Klaar? Dan ontvangt u een helder overzicht en kunt u verdiepende informatie aanvragen. 
  De Scan OverMorgen is niet geschikt voor op een smartphone. Wij raden u aan de scan te doen op een desktop, laptop of tablet.
  Screenshot ScanOvermorgen

  Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

  video
  Al generaties lang helpen wij klanten bij het realiseren van hun doelen op persoonlijk, familie-, zakelijk en maatschappelijk vlak. In deze video vertellen onze klanten over hun ervaringen. Ook interesse?

  Wilt u hierover verder in gesprek met ons?

  Dan nodigen we u graag uit voor een gesprek met een van onze private bankers.