Bijeenkomsten voor families

  connext
  Zeker bij familiebedrijven vraagt bedrijfsoverdracht om een zorgvuldige voorbereiding. 

   Wij weten wat er speelt bij familiebedrijven

   Bij families leven er verschillende vraagstukken over overdracht van vermogen aan de volgende generatie. Ook is er een toenemende aandacht voor zorg voor later. Met ConneXt ondersteunen we ouders en (klein)kinderen bij een gedegen voorbereiding op de overdracht van vermogen of het familiebedrijf.

   Doorgeven van vermogen moet passen bij de wensen van ouders én kinderen

   Katja Kok | Senior Portfoliomanager
   Uw bedrijf of vermogen overdragen naar de volgende generatie? Daar komt heel wat bij kijken. ConneXt bereidt zowel ouders als (klein)kinderen voor op een nieuwe toekomst. Katja Kok vertelt er graag meer over.

    Wat wij voor u kunnen betekenen

    Academie voor Bedrijfsoverdracht

    Academie voor Bedrijfsoverdracht

    De overdracht van uw bedrijf is complex: financieel, juridisch en vaak ook emotioneel. Welke stappen kunt u zetten om de overdracht tot een succes te maken? Hoe bereidt u uw opvolger voor? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens onze vijfdaagse opleiding Academie voor Bedrijfsoverdracht.
    Adviseren

    Adviseren

    Met behulp van Estate Planning begeleiden we u bij het maken van de juiste keuzes, voor uzelf en uw beoogde erfgenamen. Van inventarisatie van uw wensen tot aan het opstellen van de benodigde aktes bij de notaris.
    Netwerkbijeenkomsten

    Netwerkbijeenkomsten

    Natuurlijk bent u niet de enige die met uitdagingen rondom het overdragen van vermogen te maken krijgt. In netwerkbijeenkomsten gaan we in op thema’s rondom het hebben en beheren van vermogen.

    Hoe bereidt u uw kinderen voor?

    Krijgen zij nu al beschikking over uw vermogen? Wilt u hen helpen met hun studie, huis of startkapitaal voor hun eigen bedrijf? En hoe zit het met zorg voor later? Houdt u al rekening met de hogere kosten voor een goede gezondheidszorg? Deze en andere vragen, behandelen we tijdens de bijeenkomsten van ConneXt. Het aanbod verschilt per regio. Vraag uw private banker om een ConneXt-bijeenkomst bij u in de buurt.