1. Aanbod
 2. Vermogensregie

Haal meer uit uw vermogen

Vermogensregie
 • Sinds 1737 gespecialiseerd in de toekomst
 • Inzicht in uw doelen en de haalbaarheid. Nu én later
 • Persoonlijke aandacht op basis van vertrouwen, rust en discretie

Uw dromen en doelen staan centraal

Wat vindt u echt belangrijk voor uzelf, uw familie, uw omgeving en eventueel uw bedrijf of praktijk? Uw droom realiseren, uw kinderen financieel helpen, eerder stoppen met werken of een goed doel steunen. Misschien moet u keuzes maken, of kan het allemaal. Wij zorgen dat u een helder beeld krijgt wat financieel mogelijk is, nu en in de toekomst.

Financieel plan voor nu en later

Uw vermogen biedt u diverse mogelijkheden daarom is het belangrijk om eerst uw behoeften en eventueel uw zorgen goed te begrijpen. Zowel op persoonlijk als financieel vlak. We inventariseren uw doelen en stellen deze scherp in de tijd. Met onze interactieve tool Vermogenshorizon bepalen we de haalbaarheid en laten we scenario’s zien. Op basis hiervan bieden wij u oplossingen. U krijgt advies over de stappen die u het beste kunt nemen op korte én lange termijn en wat wij daarin kunnen betekenen. Dat is Vermogensregie bij Van Lanschot!

Zet ons aan het werk

En ontvang een actiegericht plan dat met u meegroeit. Zo haalt u alles uit uw vermogen.

5 x waarom Vermogensregie

Breng zo snel mogelijk uw doelen in kaart dan is de kans groter dat u ze realiseert. Deze vijf doelen staan bovenaan voor onze klanten, ons jaarlijks onderzoek Vermogend Nederland onderstreept dit.
 • 1. 'Mijn levensstandaard behouden'
  U bent tevreden met uw huidige financiële situatie en u heeft waarschijnlijk wel nagedacht over later. Er komt vermogen vrij wanneer u uw bedrijf verkoopt, of misschien heeft u geld gereserveerd. Maar wat is het effect van inflatie op uw vermogen? Wat kunt u met de euro van nu over 20 jaar doen? Onze oplossingen blijven inflatie en belastingen voor. Wij helpen u de juiste keuze te maken. Voor nu en later, zonder er op achteruit te gaan.
 • 2. 'Kan ik eerder stoppen met werken?'
  Het is fijn om te weten wanneer u kunt stoppen met werken. Ook als u dit niet meteen van plan bent, omdat u zo van uw werk houdt. Misschien wilt u dit moment gebruiken om bijvoorbeeld een dag minder te gaan werken. Wij brengen in kaart wat het voor uw financiële situatie betekent als u eerder stopt met werken. Of u dat ook echt doet, dat beslist u natuurlijk zelf.
 • 3. 'Ik wil goed doen'
  Zou het niet mooi zijn als u op een fiscaal vriendelijke manier goed kunt doen? Dat u die goede doelen misschien nog royaler kunt steunen dan u dacht, omdat het slim geregeld is. Of wilt u juist actief als vrijwilliger in een bestuur deelnemen of uw eigen foundation starten? Wij stellen u aan de juiste mensen voor en helpen bij het maken van een geefplan.
 • 4. 'Koop zorg in voor als het nodig is'
  Nu maakt u zich er nog geen zorgen om, gezondheidszorg. Maar vroeg of laat gaat u het toch nodig hebben. Het is daarom verstandig om nu alvast scherp te hebben wat uw wensen zijn. Onze ZorgScan helpt hierbij. Want, wat is het u waard? Met het bijbehorende kostenplaatje kunt u de juiste afweging maken.
 • 5. 'Die verre reis maken'
  “Zodra ik stop met werken wil ik een paar verre reizen maken”. Herkent u zich hierin? Dan betekent dit dat u in een relatief korte tijd een groot bedrag moet reserveren. U gaat genieten van uw vrije bestaan en er ontstaat een piek in uw uitgavenpatroon. Dat is niet erg natuurlijk, maar u moet er wel rekening mee houden. Door uw plannen en geldstromen in kaart te brengen creëert u rust en kunt u volop genieten van uw vrije bestaan.

Vermogensoverdracht naar de volgende generatie

Connext
Bij families leven er verschillende vraagstukken over overdracht van vermogen aan de volgende generatie. Ook is er een toenemende aandacht voor zorg voor later. Met ConneXt ondersteunen we ouders en (klein)kinderen bij een gedegen voorbereiding op de overdracht van vermogen of het familiebedrijf.

Zo lang mogelijk gezond blijven

Ruim de helft van de miljonairs heeft een reservering gedaan voor de inkoop van extra zorg of denkt eraan een reservering hiervoor te maken. Met de ZorgScan maakt u inzichtelijk wat u belangrijk vindt, en hoe u dit financieel het beste kunt inrichten.

Online vermogensbeheer

Evi van lanschot
Wij voegen als private bank de meeste waarde toe als uw vermogen een bepaalde omvang heeft bereikt. Als u een starter bent op de vermogensmarkt dan bent u ook welkom. Wij stellen onze kennis van Private Banking beschikbaar via Evi, de online coach voor beleggen.

Ook interessant voor u

kennis & inspiratie