1. Aanbod
 2. Sparen

Eenvoudig en duidelijk

sparen
 • Overzichtelijke Spaar&DepositoRekening
 • Gunstigere rentecondities met het Wealth Management Arrangement
 • Uw geld voor lange termijn vastzetten

Ontdek het Wealth Management Arrangement

video

Twee-in-één rekening

Door de historisch lage, en zelfs negatieve rente, is vermogen opbouwen en behouden best moeilijk op uw spaarrekening. Maar we begrijpen heel goed dat u af en toe uw geld wilt parkeren. Bijvoorbeeld als u uit de beurs stapt, of als u uw bedrijf verkoopt. Dan is onze Spaar & DepositoRekening prettig en overzichtelijk.
Deze rekening bieden wij uitsluitend aan aan onze beleggende klant, of wanneer u een financiering hebt bij Van Lanschot. Als u bij Van Lanschot gaat beleggen, dan kunt u gebruik maken van ons Wealth Management Arrangement. Hoe groter uw gemiddeld belegd vermogen in uw Vermogensbeheer- en/of Beleggingsadviesportefeuille(s), des te minder negatieve rente u betaalt over uw spaartegoeden. 

Spaar & DepositoRekening

Spaarrekening

Gunstigere rentecondities

De rentecondities op uw Spaar & DepositoRekening is afhankelijk van uw belegd vermogen in de vermogensbeheer en adviesportefeuille(s). Dit noemen wij het Wealth Management Arrangement. Lees meer over dit arrangement, de tarieven en de voorwaarden van de Spaar & DepositoRekening. 
Deposito

Meerdere deposito’s mogelijk op één rekening

Het minimale depositobedrag is € 10.000,- en het maximum is € 5.000.000,-. Tijdens de looptijd staan het rentepercentage en het depositobedrag vast. U kunt dit niet veranderen. De rente kunt u per jaar of op de einddatum ontvangen. Lees meer over de tarieven en de kenmerken en voorwaarden van de Spaar & DepositoRekening. 
 

Gunstigere rentecondities 

WEALTH MANAGEMENT ARRANGEMENT
Wanneer u vermogen aanhoudt bij Van Lanschot Nederland komt u in aanmerking om tegen gunstigere rentecondities uw spaargelden aan te houden op een Spaar & DepostioRekening.

Laat uw vermogen groeien

Beleggen
Met sparen alleen is het lastig om uw vermogen te laten groeien. Wij adviseren u graag over verschillende beleggingsmogelijkheden om uw vermogen op te bouwen. 
 

  Tarieven & Voorwaarden

  Sparen
  Bekijk hier de tarieven en voorwaarden voor de spaar & depositorekening.

  Bent u overtuigd?

  Zet ons aan het werk en ervaar wat Van Lanschot voor u kan betekenen.
  sparen

  Deposito-garantiestelsel

  Het geld dat op uw betaalrekeningen, spaarrekeningen, rekeningen LijfrenteSparen, Levenslooprekeningen, effectenrekeningen en deposito’s bij Van Lanschot staat, kan onder het depositogarantiestelsel vallen. Beleggingen, zoals aandelen en obligaties, vallen hier niet onder. Het depositogarantiestelsel garandeert een bedrag van maximaal 100.000,- euro per persoon (ongeacht het aantal rekeningen). Als een Nederlandse bank, zoals Van Lanschot, failliet zou gaan ontvangt u dit bedrag van De Nederlandsche Bank. Het depositogarantiestelsel wordt namelijk uitgevoerd door De Nederlandsche Bank. Lees meer over het Depositogarantiestelsel.