1. Aanbod
 2. Sparen
Man en vrouw zittend op het dak

Eenvoudig en duidelijk

sparen
 • Overzichtelijke Spaar & DepositoRekening
 • Gunstigere rentecondities met het Wealth Management Arrangement
 • Uw geld voor lange termijn vastzetten

Gunstigere rentecondities op uw spaargelden?

video
Ontdek het Wealth Management Arrangement

Twee-in-één rekening

We begrijpen goed dat u af en toe uw geld wilt parkeren. Bijvoorbeeld als u uit de beurs stapt. Dan is onze Spaar & DepositoRekening prettig en overzichtelijk.
Deze rekening bieden wij uitsluitend aan aan onze beleggende klant, of wanneer u een financiering hebt bij Van Lanschot. Als u bij ons belegt, kunt u gebruik maken van ons Wealth Management Arrangement. 

Spaar & DepositoRekening

Spaarrekening

Gunstigere rentecondities

De rentecondities op uw Spaar & DepositoRekening is afhankelijk van uw belegd vermogen in de vermogensbeheer en adviesportefeuille(s). Dit noemen wij het Wealth Management Arrangement. Lees meer over dit arrangement, de tarieven en de voorwaarden van de Spaar & DepositoRekening. 
Deposito

Meerdere deposito’s mogelijk op één rekening

Het minimale depositobedrag is € 10.000,- en het maximum is € 5.000.000,-. Tijdens de looptijd staan het rentepercentage en het depositobedrag vast. U kunt dit niet veranderen. De rente kunt u per jaar of op de einddatum ontvangen. Lees meer over de tarieven en de kenmerken en voorwaarden van de Spaar & DepositoRekening. 
 

Tarieven & Voorwaarden

Bekijk hier de tarieven en voorwaarden voor de Spaar & DepositoRekening.
Aspergeveld

Laat uw vermogen groeien

Beleggen
Met sparen alleen is het lastig om uw vermogen te laten groeien. Wij adviseren u graag over verschillende beleggingsmogelijkheden om uw vermogen op te bouwen. 
 
  sparen

  Deposito-garantiestelsel

  Het geld dat op uw betaalrekeningen, spaarrekeningen, rekeningen LijfrenteSparen, Levenslooprekeningen, effectenrekeningen en deposito’s bij Van Lanschot staat, kan onder het depositogarantiestelsel vallen. Beleggingen, zoals aandelen en obligaties, vallen hier niet onder. Het depositogarantiestelsel garandeert een bedrag van maximaal 100.000,- euro per persoon (ongeacht het aantal rekeningen). Als een Nederlandse bank, zoals Van Lanschot, failliet zou gaan ontvangt u dit bedrag van De Nederlandsche Bank. Het depositogarantiestelsel wordt namelijk uitgevoerd door De Nederlandsche Bank. Lees meer over het Depositogarantiestelsel.

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel