1. Aanbod
 2. Sparen

Ga voor gemak

sparen
 • Met één rekening sparen
 • Geld voor lange termijn vastzetten
 • Overzichtelijke Spaar & DepositoRekening

Twee-in-één rekening

Met een historisch lage rente is vermogen opbouwen en behouden best moeilijk op uw spaarrekening. Maar we begrijpen heel goed dat u af en toe uw geld wilt parkeren. Bijvoorbeeld als u uit de beurs stapt, of als u uw bedrijf verkoopt. Dan is onze Spaar & DepositoRekening prettig en overzichtelijk.

Spaar & DepositoRekening

Spaarrekening

Kosteloos geld opnemen

De rente op uw spaarrekening is afhankelijk van hoeveel spaargeld u op uw rekening hebt staan. Lees meer over de tarieven en de kenmerken en voorwaarden van de Spaar & DepositoRekening. 
 
Deposito

Meerdere deposito’s mogelijk op één rekening

Het minimale depositobedrag is € 10.000,- en het maximum is € 5.000.000,-. Tijdens de looptijd staan het rentepercentage en het depositobedrag vast. U kunt dit niet veranderen. De rente kunt u per jaar of op de einddatum ontvangen. Lees meer over de tarieven en de kenmerken en voorwaarden van de Spaar & DepositoRekening. 
 

Laat uw vermogen groeien

Beleggen
Met sparen alleen is het lastig om uw vermogen te laten groeien. Wij adviseren u graag over verschillende beleggingsmogelijkheden om uw vermogen op te bouwen. 
 

  Tarieven & Voorwaarden

  Sparen
  Bekijk hier de tarieven en voorwaarden voor de spaar & depositorekening.

  Bent u overtuigd?

  Zet ons aan het werk en ervaar wat Van Lanschot voor u kan betekenen.
  sparen

  Deposito-garantiestelsel

  Het geld dat op uw betaalrekeningen, spaarrekeningen, rekeningen LijfrenteSparen, Levenslooprekeningen, effectenrekeningen en deposito’s bij Van Lanschot staat, kan onder het depositogarantiestelsel vallen. Beleggingen, zoals aandelen en obligaties, vallen hier niet onder. Het depositogarantiestelsel garandeert een bedrag van maximaal 100.000,- euro per persoon (ongeacht het aantal rekeningen). Als een Nederlandse bank, zoals Van Lanschot, failliet zou gaan ontvangt u dit bedrag van De Nederlandsche Bank. Het depositogarantiestelsel wordt namelijk uitgevoerd door De Nederlandsche Bank. Lees meer over het Depositogarantiestelsel.