1. Aanbod
  2. Hypotheken
  3. Ondernemers

Ondernemersarrangement

Bent u ondernemer van een groeiend bedrijf én klant bij Van Lanschot Scale-up ondernemers? Dan komt u in aanmerking voor een korting op uw hypotheekrente. Dit noemen we het Ondernemersarrangement. 

Wat moet u doen om de korting te krijgen?

U hoeft niets te doen om de korting te krijgen. U krijgt de korting automatisch als u ondernemer bent van een groeiend bedrijf én klant bent bij Van Lanschot Scale-up ondernemers. Het rentepercentage dat u vindt in het voorstel voor een (nieuwe) rentevorm en rentevastperiode van uw lening, is het rentepercentage inclusief de arrangementskorting die u ontvangt op basis van het Ondernemersarrangement. De arrangementskorting bedraagt op dit moment 0,2%. De actuele hypotheekrentepercentages vindt u op de pagina Tarieven.

Hoe lang geldt uw korting?

De korting geldt tijdens de rentevastperiode. Bij afloop van de rentevastperiode van uw lening bekijken we opnieuw of u nog voldoet aan de voorwaarden van het Ondernemersarrangement. Als we het arrangement nog aanbieden, wordt deze automatisch verlengt. We mogen uw korting aanpassen naar het percentage dat dan geldt voor het arrangement. 

Vermogensarrangement

Brengt u vermogen bij ons onder? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor ons Vermogensarrangement. Hierbij kan de korting oplopen tot 0,3%. Bekijk het Vermogensarrangement voor meer informatie. Het is niet mogelijk om tegelijkertijd in aanmerking te komen voor een korting op basis van het Vermogensarrangement en het Ondernemersarrangement.

Tarieven en voorwaarden

hypotheken
Bekijk de actuele tarieven en voorwaarden.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel