1. Aanbod
  2. Hypotheken
  3. Healthcare-arrangement

Healthcare-arrangement

Bent u als medisch professional werkzaam? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een korting op uw hypotheekrente. Wij noemen dit het Healthcare-arrangement.

U komt in aanmerking voor het Healthcare-arrangement als u:

  • een (vrijgevestigde) medisch specialist bent, bijvoorbeeld chirurg
  • werkzaam bent als tandarts of orthodontist
  • vrijgevestigd bent in de eerstelijnszorg, bijvoorbeeld huisarts
  • werkzaam bent als specialist met een zelfstandig behandelcentrum
  • een apotheker bent
  • een dierenarts bent

Wat moet u doen om de korting te krijgen?

U hoeft niets te doen. U krijgt de korting automatisch als u binnen de doelgroep van Van Lanschot Healthcare valt. Het rentepercentage dat u vindt in het voorstel voor een (nieuwe) rentevorm en rentevastperiode van uw lening, is het rentepercentage inclusief de arrangementskorting die u ontvangt op basis van het Healthcare-arrangement. De arrangementskorting bedraagt op dit moment 0,2%. De actuele hypotheekrentepercentages vindt u op de pagina Tarieven.

Hoe lang geldt uw korting?

De korting geldt tijdens de rentevastperiode. Bij afloop van de rentevastperiode van uw lening bekijken wij opnieuw of u nog voldoet aan de voorwaarden van het Healthcare-arrangement. Als wij het arrangement nog aanbieden, dan verlengen wij dit automatisch voor u. Wij mogen uw korting aanpassen naar het percentage dat dan geldt voor het arrangement. 

Vermogensarrangement

Heeft u vermogen dat u bij ons onderbrengt? Dan komt u in aanmerking voor ons Vermogensarrangement. Hierbij kan de korting oplopen. Bekijk het Vermogensarrangement voor meer informatie. (NB Het is niet mogelijk om tegelijkertijd in aanmerking te komen voor een korting op basis van het Vermogensarrangement en het Healthcare-arrangement).

Tarieven en voorwaarden

hypotheken
Bekijk de actuele tarieven en voorwaarden.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel