Business Professional-arrangement

Bent u partner bij een advies- of advocatenkantoor en klant bij onze afdeling Business Professionals? Dan komt u in aanmerking voor een korting op uw hypotheekrente. Wij noemen dit het Business Professional-arrangement.

Wat moet u doen om de korting te krijgen?

U hoeft niets te doen om de korting te krijgen. U krijgt de korting automatisch als u partner bent bij een advies- of advocatenkantoor en klant bij onze afdeling Business Professionals. Het rentepercentage dat u vindt in het voorstel voor een (nieuwe) rentevorm en rentevastperiode van uw lening, is het rentepercentage inclusief de arrangementskorting die u ontvangt op basis van het Business Professional-arrangement. De arrangementskorting bedraagt op dit moment 0,2%. De actuele hypotheekrentepercentages vindt u op de pagina Tarieven.

Hoe lang geldt uw korting?

De korting op de hypotheekrente voor het Business Professional-arrangement geldt tijdens de rentevastperiode. Bij afloop van de rentevastperiode van uw lening bekijken wij opnieuw of u nog voldoet aan de voorwaarden van het Business Professional-arrangement. Als wij het arrangement nog aanbieden, dan verlengen wij dit automatisch voor u. Wij mogen uw korting aanpassen aan het tarief dat dan geldt voor het arrangement. 

Vermogensarrangement

Heeft u vermogen dat u bij ons onderbrengt? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor ons Vermogensarrangement. Hierbij kan de korting oplopen tot 0,3%. Bekijk het Vermogensarrangement voor meer informatie. Het is niet mogelijk om tegelijkertijd in aanmerking te komen voor een korting op basis van het Vermogensarrangement en het Business Professional-arrangement.

Tarieven en voorwaarden

hypotheken
Bekijk de actuele tarieven en voorwaarden.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel