1. Aanbod
  2. Hypotheken
  3. Business Professional arrangement

Business Professional arrangement

Bent u partner bij een advies- of advocatenkantoor en klant bij onze afdeling Business Professionals? Dan komt u in aanmerking voor een korting op uw hypotheekrente. Wij noemen dit het Business Professional arrangement.

Wat moet u doen om de korting te krijgen?

U hoeft niets te doen om de korting te krijgen. U krijgt de korting automatisch als u partner bent bij een advies- of advocatenkantoor en klant bij onze afdeling Business Professionals. Het rentepercentage dat u vindt in het voorstel voor een (nieuwe) rentevorm en rentevastperiode van uw lening, is het rentepercentage inclusief de arrangementskorting die u ontvangt op basis van het Business Professional arrangement. De arrangementskorting bedraagt op dit moment 0,2%. De actuele hypotheekrentepercentages vindt u op de pagina Tarieven.

Hoe lang geldt uw korting?

De korting op de hypotheekrente voor het Business Professional arrangement geldt tijdens de rentevastperiode. Bij afloop van de rentevastperiode van uw lening bekijken wij opnieuw of u nog voldoet aan de voorwaarden van het Business Professional arrangement. Als wij het arrangement nog aanbieden, dan verlengen wij dit automatisch voor u. Wij mogen uw korting aanpassen aan het tarief dat dan geldt voor het arrangement. 

Vermogensarrangement

Heeft u vermogen dat u bij ons onderbrengt? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor ons Vermogensarrangement. Hierbij kan de korting oplopen tot 0,3%. Bekijk het Vermogensarrangement voor meer informatie. (NB Het is niet mogelijk om tegelijkertijd in aanmerking te komen voor een korting op basis van het Vermogensarrangement en het Business Professional arrangement).

Tarieven en voorwaarden

hypotheken
Bekijk de actuele tarieven en voorwaarden.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel