1. Aanbod
  2. Betalen
  3. Creditcards

Ervaar het gemak van uw creditcard

creditcards
Een creditcard is handig om te betalen in binnen- en buitenland. Maar wist u dat een creditcard veel meer voordelen biedt? Zo zijn in veel gevallen uw aankopen verzekerd en kunt u profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.

De voordelen van onze creditcards

Met uw creditcard kunt u wereldwijd aankopen doen in winkels, webshops, restaurants, hotels, benzinestations en op nog veel meer plaatsen. U hebt altijd de juiste valuta op zak zonder dat u met veel contant geld over straat hoeft. Hebt u een betaalrekening bij ons? Dan kunt u kiezen uit een creditcard van American Express of MasterCard. Elk van onze creditcards biedt specifieke voordelen. Zoals een forse korting op het tarief, verzekering van uw aankopen tegen schade, verlies en diefstal of aantrekkelijke acties en aanbiedingen in de hele wereld.  

Welke creditcard past bij u?

MasterCard

Kies voor betaalgemak en extra’s met MasterCard

De Van Lanschot Creditcard Gold (MasterCard) biedt naast betaalgemak veel extra voordelen, zoals een verzekering op uw aankopen. Inbegrepen voor houders van een KroonRekening en eenvoudig toe te voegen als u een PrivéRekening hebt.
 
De Van Lanschot Creditcard Gold is een complete creditcard die naast wereldwijd betaalgemak ook aantrekkelijke extra’s biedt:

  • verzekering van uw aankopen tegen schade, verlies of diefstal
  • aflevergarantie: uw aankoop niet ontvangen, dan geld terug
  • 24/7 zelf snel en veilig uw creditcard-zaken regelen
  • aanbiedingen exclusief voor klanten van MasterCard 

Benieuwd naar alle extra’s van de Van Lanschot Creditcard Gold? Bekijk de brochure.

Wilt u een kaart aanvragen, neem dan contact op met uw adviseur bij Van Lanschot of Client Services.

 

Hulp nodig bij uw keuze?

Wij helpen u graag verder.