1. Aanbod
  2. Betalen
Man en vrouw in loods

Een betaalrekening voor particulieren en ondernemers

betalen
  • Online Bankieren en Banking App
  • Euro's betalen en ontvangen binnen een paar seconden met Instant Payments
  • Eenvoudig uit te breiden met een creditcard en wereldpas, inclusief Apple Pay

Altijd inzicht met de Banking App

Van Lanschot biedt zowel aan particulieren als ondernemers een betaalrekening aan. Uw rekeningoverzicht staat 24/7 voor u klaar in uw Online Bankieren of Banking App en u kunt lid worden van Van Lanschot Personal Service.
Deze rekening bieden wij uitsluitend aan aan onze beleggende klant, of wanneer u een financiering hebt bij Van Lanschot.
Man en vrouw in magazijn

Een betaalrekening die bij u past

Particulieren

Betaalrekening Particulier

Standaard bij uw betaalrekening:

De rekening kan worden uitgebreid met:

Voorwaarden Tarieven

Ondernemers

Betaalrekening zakelijk

De basis is uw betaalrekening. Deze kunt u tegen betaling uitbreiden met:

Voorwaarden Tarieven

betalen

Ervaar het gemak van onze Personal Service

Deze dienstverlening wordt op ons verzoek uitgevoerd door Database Fulfilment B.V. (DBF) en VHD. De service bestaat uit:
  • Registratieservice; laat uw bankpassen, identiteitsbewijs, reisdocumenten, polisgegevens en andere waardevolle documenten registreren.
  • Ondersteuning bij verlies of diefstal; met één telefoontje blokkeren en vervangen wij uw passen. Verblijft u in het buitenland? Dan krijgt u een voorschot van ons.  
  • Sleutelretourservice 
  • Herinnering wanneer uw identiteitsbewijs bijna verloopt 

Heeft u een keuze gemaakt?

Bent u klant bij Van Lanschot of voornemens dit te worden? Dan behoort het openen van een betaalrekening tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag persoonlijk verder, een betaalrekening is dan ook niet online te openen.
sparen

Deposito-garantiestelsel

Het geld dat op uw betaalrekeningen, spaarrekeningen, rekeningen LijfrenteSparen, Levenslooprekeningen, effectenrekeningen en deposito’s bij Van Lanschot staat, kan onder het depositogarantiestelsel vallen. Beleggingen, zoals aandelen en obligaties, vallen hier niet onder. Het depositogarantiestelsel garandeert een bedrag van maximaal 100.000,- euro per persoon (ongeacht het aantal rekeningen). Als een Nederlandse bank, zoals Van Lanschot, failliet zou gaan ontvangt u dit bedrag van De Nederlandsche Bank. Het depositogarantiestelsel wordt namelijk uitgevoerd door De Nederlandsche Bank. Lees meer over het Depositogarantiestelsel.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel