Voorwaarden Vermogensbeheer Smart

  U wilt gebruikmaken van Vermogensbeheer Smart. Dat betekent dat u uw beleggingen overlaat aan de beleggingsspecialisten van Van Lanschot. In de brochure vindt u de voorwaarden en leest u meer over deze dienstverlening. Daarnaast zijn de Voorwaarden voor Private Banking bij Van Lanschot, inclusief de Algemene Bankvoorwaarden, van toepassing.

  Overige informatie en voorwaarden

  • Overzicht met top 5 plaatsen van uitvoering en brokers
   In het Orderuitvoeringsbeleid van Van Lanschot verwijzen wij naar dit overzicht met onze top 5 plaatsen van uitvoering en onze top 5 brokers. Bij de selectie van plaatsen van uitvoering is de keuze bij niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen beperkt tot twee manieren van uitvoering: (a) transfer agents rechtstreeks en (b) transfer agents via een geselecteerde derde partij. Voor alle manieren geldt dat uw order op een vast tijdstip per dag (week, maand of kwartaal) op basis van de intrinsieke waarde wordt uitgevoerd. Omdat uw order wordt uitgevoerd op basis van een vaste prijs (de intrinsieke waarde) waarop wij geen invloed hebben, kunnen wij voor deze transacties beperkt gegevens over de kwaliteit van uitvoering verstrekken. Bij de selectie van brokers is de keuze bij beursgenoteerde financiële instrumenten beperkt tot onze dochter Kempen & Co.
  • TaxServicesWijzer
   Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Tax Services-dienstverlening op het gebied van terug te vorderen bronbelasting. Informatie daarover vindt u in deze Wijzer.