Man en vrouw in loods

Focus op het genereren van inkomsten

Vermogensbeheer Inkomsten
 • Moderne beleggingsaanpak
 • Beleggen in categorieën die hoge inkomsten genereren
 • Inkomsten uitgekeerd op uw rekening

Aanvulling op het inkomen

Met vermogensbeheer Inkomsten heeft u extra inkomen met het gemak van beheer. Uw vermogen wordt verdeeld over beleggingscategorieën die hoge inkomsten genereren. De beleggingsinkomsten storten wij direct op uw Opbrengstrekening.

Ontvang het digitale informatiepakket over Vermogensbeheer Inkomsten

informatiepakket
Laat uw gegevens achter en ontvang het informatiepakket. U kunt er ook voor kiezen om gebeld te worden door één van onze persoonlijke adviseurs. U wordt dan binnen een werkdag gebeld.
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
Van Lanschot voor opbouw en behoud van uw vermogen

24/7 toegang tot uw beleggingen

beleggen app

Met de Beleggen App heeft u uw beleggingen altijd bij de hand. U ziet in één oogopslag uw rendement, de regioverdeling van uw portefeuille en informatie per belegging.

  Tarieven & voorwaarden

  Vermogensbeheer Inkomsten

  U wilt gebruikmaken van Vermogensbeheer Inkomsten? U betaalt aan ons een tarief voor het beheren van uw portefeuille. De opbouw van de portefeuille en eventuele stortingen en onttrekkingen zijn in dit tarief inbegrepen.

  Zet ons aan het werk

  Wij leren u graag kennen om u een beleggingsadvies te geven dat bij u past. Zo maken wij uw beleggingswens waar.
  Beleggingsadvies

  Samen beleggen, met uw specialist

  Toch liever zelf de touwtjes in handen houden? Maar wel in combinatie met begeleiding en advies van een specialist. Zo gebruikt u uw eigen kennis én de jarenlange ervaring van Van Lanschot. U bent verzekerd van een stevige sparringpartner.
  Disclaimer

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

  Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

  Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel