Vermogensbeheer Index+

Vermogensbeheer Index+ maakt gebruik van een rekenkundig optimalisatiemodel om uw beleggingen zo optimaal mogelijk te spreiden. We blijven weg van de emotie en de hectiek van de dag door naar de langere termijn te kijken. Op deze manier kunt u met een gerust hart het beheer van uw vermogen aan ons overlaten.

Voordelen Index+

  • De rust van beheer en het gemak van indexbeleggen, met uw eigen private banker of vermogensbeheerspecialist. Voor private banking-klanten mogelijk vanaf € 50.000,-
  • Black & Litterman-model met focus op balans tussen risico en rendement
  • Streng geselecteerde indexbeleggingen, optimale spreiding over 19 verschillende vermogenscategorieën

Verwacht nettorendement

Grafiek vermogensbeheer Van Lanschot nettorendement

Dit is een prognose. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe werkt het?

Kennismaken

Zo leren we elkaar beter kennen

  • U bespreekt uw persoonlijke situatie, doelen en wensen met uw private banker.
  • Samen met u kiezen we het best passende risicoprofiel, dat past bij uw persoonlijk risicobudget.
  • Aan de hand hiervan ontvangt u een beleggingsvoorstel.

Tarieven

vermogensbeheer Index+
Afhankelijk van de dienst die u kiest, betaalt u een vergoeding. Ook moet u rekening houden met de kosten voor transacties. Belegt u in beleggingsfondsen, dan betaalt u ook de makers hiervan.

Index+ in de praktijk

Video
Thijs van der Kevie, Vermogensbeheerder Index+, en Yvette Keulemans, senior private banker, vertellen u over Index+ in de praktijk.

Beleggen met advies van onze specialisten?

Wilt u liever zelf uw beleggingen beheren maar met advies en begeleiding? Kies dan voor Beleggingsadvies. Zo combineert u uw eigen kennis met onze jarenlange ervaring. U kunt rekenen op een stevige sparringpartner die u op koers houdt om uw doelen te bereiken.

Bent u overtuigd?

Een goed gesprek begint met goede koffie.