Vermogensbeheer Duurzaam

Terwijl u het gemak van vermogensbeheer ervaart, draagt u bij aan een mooiere wereld. Een unieke combinatie van financieel- én maatschappelijk rendement. 

Kenmerken van Vermogensbeheer Duurzaam

  • Draag actief bij aan positieve veranderingen in de wereld
  • Selectie op financiële én duurzame criteria met extra uitsluiting en positieve screening
  • Duurzaamheid en financieel rendement hand in hand

In 3 stappen beginnen met Vermogensbeheer

Maak kennis

Een persoonlijk gesprek

stap 1
U bespreekt uw doelen en wensen met uw private banker of vermogensbeheerspecialist. Samen beslist u welk beleggingsprofiel hier het best bij past en welke accenten u wilt aanbrengen. Daarna ontvangt u een beleggingsvoorstel.
Kies wat bij u past

Waarin wilt u beleggen?

stap 2
U maakt de keuze, wij adviseren. Besluit of u alternatieve beleggingen zoals funds of hedgefunds wilt toevoegen aan uw portefeuille. U bespreekt samen hoe we van start gaan en wanneer uw beheerportefeuille wordt opgebouwd.
 
Beheer van uw portefeuille

Geen omkijken meer naar uw beleggingen

stap 3
Uw portefeuille wordt actief beheerd door onze specialisten. De focus ligt op rendement en risico. Hoe wij verantwoording afleggen, dat beslist u zelf. Ondertussen heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingen met de Beleggen App

Bent u overtuigd?

Zet ons aan het werk en ervaar wat vermogensbeheer voor u én de wereld om u heen kan betekenen.

Toch liever samen beleggen met een specialist?

beleggingsadvies
Houdt u liever zelf de touwtjes in handen als het om uw beleggingen gaat? Kies dan voor Beleggingsadvies. Hiermee combineert u uw eigen kennis met de jarenlange ervaring van Van Lanschot. Reken op een stevige sparringpartner die u op koers houdt om uw doelen en wensen te bereiken.

Risico's van beleggen

disclaimer

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we risicoprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de risicoprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel