1. Aanbod
 2. Beleggen
 3. Vermogensbeheer
Vrouw op stoel bij meer

Geduld hebben maakt succesvol

vermogensbeheer
 • Laat vermogensbeheer aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren
 • Exclusief rekenkundig model voor indexbeleggingen
 • Beleggingsbijeenkomsten bij u in de buurt

Geef uw vermogen aandacht

Besteed uw tijd aan zaken die voor u belangrijk zijn. Familie, werk, hobby’s of andere activiteiten. Maar vergeet uw vermogen niet, dat heeft ook aandacht nodig. Zo gedreven als u met uw onderneming bezig bent, zijn wij met uw vermogen.

Vermogensbeheer zoals u dat wilt

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer zoals u dat wilt

Vermogensbeheer
U onderneemt op uw eigen manier. En u wilt ook op uw eigen manier beleggen. Dat is bij ons geen probleem. U belegt altijd passend bij uw situatie, wensen en doelen. Dat hoeft niet per se één oplossing te zijn, u kunt ook voor een combinatie van verschillende soorten vermogensbeheer kiezen.

Hoe beheren wij uw portefeuille?

video
Jan van de Ven | Vermogensbeheerder
Jan, vermogensbeheerder vertelt u hoe wij in de praktijk onze keuzes voor uw beleggingsportefeuille maken.

  Tarieven Vermogensbeheer

  tarieven & voorwaarden
  Een uitgebreid vermogensregierapport is de basis van het maken van een beleggingsvoorstel. Vanuit het beleggingsvoorstel begint u met het opbouwen van uw portefeuille. Het vermogensregierapport, de portefeuilleopbouw, alle transacties en eventuele onttrekkingen en stortingen zijn allemaal inbegrepen in de vermogensbeheerkosten.
  Man met horloge aan bureau

  Uitzonderlijk persoonlijk

  Bertan | 50 jaar | Stichting VZI
  Uitzonderlijk persoonlijk. Professioneel, ter zake kundig en klant gericht.

   24/7 toegang tot uw beleggingen

   beleggen app
   Met de Beleggen App heeft u uw beleggingen altijd bij de hand. U ziet in één oogopslag uw rendement, de regioverdeling van uw portefeuille en informatie per belegging.

   Samen beleggen, met uw specialist

   beleggingsadvies
   Toch liever zelf de touwtjes in handen houden? Maar wel in combinatie met begeleiding en advies van een specialist. Zo gebruikt u uw eigen kennis maar ook de jarenlange ervaring van Van Lanschot. Met Beleggingsadvies zit u goed en bent u verzekerd van een stevige sparringpartner.

   Zet ons aan het werk

   Terwijl u onderneemt houden wij uw beleggingsrisico's scherp in de gaten. Ervaar het zelf.

   Duurzaamheidsbeleid Van Lanschot Kempen

   duurzaam
   De Europese verordening betreffende informatieverschaffing in verband met duurzame beleggingen en duurzaamheidsrisico’s vereist dat financiële partijen hun duurzaamheidsbeleid openbaar maken. Meer informatie over hoe Van Lanschot Kempen als organisatie omgaat met duurzaamheid kunt u terugvinden op de website van Van Lanschot Kempen. 
   Disclaimer

   Risico's van beleggen

   Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

   Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

   Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel