Tarieven Beleggen

  Op deze pagina vindt u de kosten voor onze beleggingsdienstverlening, met heldere rekenvoorbeelden. Kosten beïnvloeden het nettorendement van uw beleggingen. Daarom is het belangrijk dat u een goed inzicht hebt in die kosten.
  • Vermogensbeheer

   Laat u de beleggingsspecialisten van Van Lanschot uw vermogen beheren of wilt u dat wij uw vermogen gaan beheren? Lees dan de brochure 'Voorwaarden voor Vermogensbeheer'. In hoofdstuk 4 vindt u de kosten die u moet betalen als u kiest voor Vermogensbeheer

  • CompliantBeheer
   Van Lanschot beheert uw vermogen of u wilt dat wij uw vermogen gaan beheren. In de brochure 'Afspraken voor CompliantBeheer' (hoofdstuk 4) leest u alles over de kosten die u moet betalen als u kiest voor CompliantBeheer.
  • Beleggingsadvies

   Belegt u of wilt u gaan beleggen bij Van Lanschot waarbij wij u adviseren? In deze brochures vindt u de kosten die wij u in rekening brengen als u kiest voor Beleggingsadvies (voor Beleggingsadvies in hoofdstuk 4 en Beleggingsadvies Professionals in hoofdstuk 3). 

  • Zelf Beleggen
   Belegt u zelf of u wilt zelf gaan beleggen bij Van Lanschot (execution only)? Dan houden wij voor uw beleggingen een effectenrekening aan. Via uw effectenrekening kunt u zelf de transacties doen. In de brochure 'Voorwaarden voor Zelf Beleggen' (hoofdstuk 3) leest u alles over de kosten als u kiest voor Zelf Beleggen
  • Evi
   De tarieven voor de beleggingsproducten van Evi vindt u op de website van Evi.
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel