1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Second Opinion
Meeting in eggchairs

Uw beleggingen verdienen een second opinion

Beleggen
  • Wat als u zich niet herkent in uw beleggingsprofiel bij uw bank?
  • Of wat als u liever Beleggingsadvies hebt?
  • Gun uw beleggingen een second opinion bij Van Lanschot

Herkent u zich nog in uw huidige beleggingsprofiel?

U zit waarschijnlijk met uw vermogen bij een grote bank. Uw beleggingsadviseur kent uw naam, misschien zelfs uw voornaam. Hij  adviseert u om opties te mijden. Maar wat als opties voor u wél een optie zijn? Wat is er nog meer mogelijk? Uw vermogen verdient een second opinion. Ontdek de mogelijkheden bij Van Lanschot en maak vrijblijvend een afspraak. Wij staan voor u klaar. 

We gaan voor u aan het werk!

Uw tijd is kostbaar en dat begrijpen we maar al te goed, daarom valideren we eerst telefonisch of we waarde kunnen toevoegen. Is dit het geval? Dan komen we graag, geheel vrijblijvend, met u in gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we gedetailleerd met u uw portefeuille door. Maak een afspraak of vraag een digitaal informatiepakket aan.

Ontvang het digitale informatiepakket over Second Opinion

informatiepakket
Laat uw gegevens achter en ontvang het informatiepakket. U kunt er ook voor kiezen om gebeld te worden door één van onze persoonlijke adviseurs. U wordt dan binnen een werkdag gebeld.
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het depositogarantiestelsel, het beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet giraal effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel