Krantlezers bankje zuidas Private Equity

European Private Equity

Beleggen
  • Toegang tot een aantrekkelijke markt
  • Hybride-oplossing: een slimmere investeringsmotor
  • Ervaren specialisten
Zuidas Kempen European Private Equity Fund II

KEPEF II 

Video

Kempen European Private Equity Fund II

European Private Equity biedt particuliere beleggers toegang tot een exclusieve beleggingscategorie die van oudsher het domein is van grote professionele beleggers en is één van de best presterende beleggingscategorieën van de afgelopen 20 jaar.
Onze assetmanager Kempen biedt nu een nieuw fonds aan: Kempen European Private Equity Funds (KEPEF II). Deze is beschikbaar in Nederland, België en Zwitserland met een minimale inleg van € 250.000 euro. Meer weten? Meldt u zich dan aan voor ons webinar over KEPEF II op 27 augustus, 9 september en 23 september. 
Risicometer Kempen Global Impact Pool 
prospectusplicht

Waarom Private Equity?

Toegang tot een aantrekkelijke markt

Toegang tot een aantrekkelijke markt

De strategie richt zich op het kleine en lagere middensegment van de Europese buy-out private-equitymarkt, met een focus op bedrijven met een ondernemingswaarde van 10 tot 150 miljoen euro. In deze markt zit relatief minder concurrerend kapitaal dan in de grotere private-equitymarktsegmenten, terwijl er wel veel meer mogelijkheden voor kleinschalige deals zijn. We denken daarom dat dit segment de meeste kansen biedt voor goede toekomstige rendementen.
Hybride-oplossing: een slimmere investeringsmotor

Hybride-oplossing: een slimmere investeringsmotor

Met een zogenaamde hybride investeringsoplossing zal de strategie zich enerzijds richten op een goed gespreide combinatie van directe deals, in de vorm van co-investeringen met ervaren private-equity general partners. Daarnaast richt de strategie zich op investeringen via private-equityfondsen die ‘onder de radar’ opereren. Het doel is om een portefeuille op te bouwen met een grofweg fiftyfifty verdeling tussen directe deals en private-equityfondsen. Deze mix heeft duidelijke voordelen voor u als belegger:
  • Hybride mix zorgt voor een goede portefeuillediversificatie en dus voor een betere risicospreiding;
  • Co-investeringen brengen aanzienlijk lagere kosten met zich mee dan private-equityfondsen;
  • Een kortere J-curve dan wanneer uitsluitend in private-equityfondsen belegd wordt.
Ervaren specialisten

Ervaren specialisten

Kempen staat bekend als een small-capspecialist als het gaat om beursgenoteerde ondernemingen. We bouwen voort op deze ervaring en richten ons op het kleinere deel van de private-equitymarkt, waar waarde beleggen mogelijk is, gezien de dealwaarderingen die aantrekkelijk blijven.

Het team dat het Kempen European Private Equity Funds beheert, heeft gemiddeld 18 jaar ervaring in private markets. Daarbij onderhouden zij een goed netwerk, kennen alle relevante spelers die in Europa onder de radar opereren en hebben de benodigde ervaring om directe co-investeringsdeals effectief te beheren.

Nieuwsgierig naar KEPEF II?

Bekijk dan de video hieronder en meld u aan voor één van de webinars op 27 augustus, 9 september en 23 september. 

Risico's van beleggen

Disclaimer

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel