1. Aanbod
  2. Beleggen
  3. Impact Investing
  Duiker in het water

  Beleggen met maatschappelijk én financieel rendement

  impact investing
  • Beleggen met maatschappelijk én financieel rendement
  • Charity & Impact Investing specialisten binnen Van Lanschot
  • Mogelijkheid tot beleggen in Kempen Global Impact Pool

  Maatschappelijk én financieel rendement. Kan dat?

  Wij vinden het belangrijk dat particuliere beleggers makkelijker kunnen investeren in impact beleggingen. Daarom kunnen Van Lanschot klanten vanaf nu beleggen in de Kempen Global Impact Pool. Hieronder leest u meer over dit fonds dat zowel een financieel als een maatschappelijk rendement nastreeft.

  Beleggen in de Global Impact Pool

  impact investing

  Impact investing biedt de mogelijkheid om gericht in te spelen op langetermijnontwikkelingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. De Kempen Global Impact Pool heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan vijf van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Zo draagt de pool onder meer bij aan betaalbare, goede gezondheidszorg & financiële diensten, het verduurzamen van de voedselketen en betaalbare en duurzame energie.
  Risicometer Kempen Global Impact Pool

  Wij helpen u graag bij het maken van keuzes

  impact investing
  Wieke Maarleveld
  Specialist Duurzaam en Impact Beleggen
  download

  Bijdragen aan de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties

  Het aantal impact-investeringsfondsen neemt toe, maar de kwaliteit loopt nog sterk uiteen. Van Lanschot heeft voor haar klanten een selectieproces ontwikkeld om de beleggingsfondsen te kunnen beoordelen. Twee fondsen vindt u in deze themapublicatie. U ziet ook aan welke duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties ze bijdragen.

  Een goede strategie voor impact investing?

  Disclaimer

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

  Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

  Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel