Evi staat dag en nacht voor u klaar

Beleggen met Evi betekent volledig online uw geld laten groeien tot vermogen. Zonder al te veel inspanning. Maar wel met de kennis en ervaring van Van Lanschot. 

Betaalbaar beleggen voor iedereen

Ga voor gemak en laat Evi uw beleggingen beheren. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u 24/7 zien hoe het ervoor staat. Maakt u liever zelf beslissingen? Dat is ook mogelijk. U kiest zelf uw doel(en) waarvoor u wilt beleggen, en hoe. Met Evi belegt u online en laagdrempelig met de kennis en ervaring van Van Lanschot, tegen een scherpe prijs.
  • Kies zelf uw doel(en) zoals pensioen of de studie van uw kind(eren)
  • Ideaal instapproduct om te beginnen met beleggen 
  • Beste online vermogensbeheerder volgens de Gouden Stier beoordeeld op rendement, kosten en klantinteractie

Moeiteloos beleggen met Evi

Laagdrempelig

Gemakkelijk uw beleggingsprofiel bepalen

De online vragenlijst helpt u inzicht te krijgen in wat uw beleggingsdoelen zijn. De markt verandert continu en daar wordt op gelet. Evi stelt uw portefeuille meerdere keren per jaar bij.

Beleggen is leuk geworden door Evi

Luanca | 44 | Voorburg
Makkelijk, overzichtelijk en ook voor de onervaren belegger te begrijpen met goede informatie.

Doe meer met uw vermogen

hypotheken
U wilt meer dan alleen beleggen, u zoekt een adviseur die helpt op alle vlakken. Misschien denkt u ook aan een hypotheek. Brengt u vermogen bij ons onder? Dan kunt u korting krijgen op uw hypotheekrente. Zoekt u een bank die met u meegroeit? Dan bent u bij Van Lanschot aan het juiste adres.

Vermogensbeheer bij Evi

Bepaal samen uw profiel en Evi neemt u al het werk uit handen.
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we risicoprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de risicoprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.