Evi avatar zwaait

De kennis van een private bank met het gemak van online

evi van lanschot
Evi van Lanschot vindt dat iedereen moet kunnen beleggen. Daarom maakt Evi de beleggingsexpertise van Van Lanschot voor iedereen online toegankelijk. Zonder persoonlijke service uit het oog te verliezen.

  Eenvoudig beginnen vanaf € 50 per maand

  Bij Evi belegt u in één van de vijf Evi Fondsen: goed gespreide beleggingsfondsen met elk een ander beleggingsprofiel. Zelf beleggen of uw beleggingen uitbesteden is heel eenvoudig. Benieuwd wat Evi u kan opleveren?

  Betaalbaar beleggen voor iedereen

  • Gouden Stier Beste Keuze 2018 met Evi Beheer in de categorie online vermogensbeheer
  • Online toegang tot de beleggingsexpertise van Van Lanschot, tegen scherpe en transparante kosten
  • Eenvoudig inzicht in uw beleggingen via Mijn Evi en de Evi App, uitstekende service en contact

  Beleggen bij Evi

  Evi Go

  Evi Go

  Met Evi Go belegt u snel en eenvoudig zelf uw vermogen tegen lage kosten. Maak keuze uit één van de vijf Evi Fondsen, ieder met een ander risicoprofiel. En pas uw keuze aan wanneer u dat wilt.
  Evi4Kids

  Evi4Kids

  Met Evi4Kids belegt u voor de toekomst van uw (klein)kind. U opent en beheert een beleggingsrekening op naam van uw (klein)kind, tot hij of zij 18 is. Zo helpt u ze financieel op weg als ze volwassen zijn.
  Evi Beheer

  Evi Beheer

  Laat uw vermogen beheren door de experts van Evi. Met Evi Beheer bepalen we samen uw beleggingsprofiel. Daarna doen onze experts de rest. Via Mijn Evi en de Evi App houdt u controle over uw beleggingen.
  Evi Pensioen

  Evi Pensioen

  Met Evi Pensioen bouwt u fiscaal vriendelijk aanvullend pensioen op voor later. Uw inleg wordt tot een vooraf bepaalde einddatum belegd en daarna periodiek uitgekeerd. Wij bouwen het risico voor u af.

  Service & contact

  Evi staat voor uitstekende service en persoonlijk contact. Ontdek de mogelijkheden!
  • Bel Evi op 0800 290 29 00 of WhatsApp Evi op 06 19 25 23 39 (ma-vr: 08:30 – 21:00 uur)
  • Mail Evi op info@evivanlanschot.nl of stuur een bericht/chat via www.evivanlanschot.nl/contact
  • Maak eenvoudig een terugbelafspraak op een door u bepaald dagdeel via www.evivanlanschot.nl/contact

  Beleggen is leuk geworden door Evi van Lanschot

  Luanca | 44 | Voorburg
  Makkelijk, overzichtelijk en ook voor de onervaren belegger te begrijpen met goede informatie.
   Disclaimer

   Risico's van beleggen

   Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

   Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

   Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel