Compliant vermogensbeheer

  Bent u partner of medewerker van een advieskantoor? Dan kan het zijn dat voor uw beleggingen restricties gelden.

  Beleggen zonder omkijken

  CompliantBeheer is exclusief voor partners en medewerkers van Deloitte, PwC, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) en BDO. Wij stemmen rechtstreeks met uw compliance officer af in welke beleggingsfondsen we voor u mogen beleggen. De registratie in uw compliance database is eenmalig en onderliggende beleggingen en transacties hoeft u niet te registreren. U heeft dus geen omkijken naar de compliance-restricties die voor u gelden.

  Exclusief voor u

  Met CompliantBeheer profiteert u van de kennis en ervaring van onze specialisten op het gebied van vermogensbeheer.  Via de app of online kunt u opdrachten geven en heeft u 24/7 inzicht in uw portefeuille. Bovendien heeft u zekerheid dat uw beleggingen aan uw specifieke compliance-richtlijnen voldoen. 
  • Deskundig vermogensbeheer volgens uw wensen en risicoprofiel 
  • Aantrekkelijke en duidelijke tarieven 
  •  Instappen vanaf € 50.000,-

  CompliantBeheer: zo werkt het

  video
  Robert Adolfse | private banker business professionals
  Benieuwd hoe wij uw vermogen compliant beheren? Robert begeleidt al jaren partners en medewerkers van de grote advieskantoren en legt onze aanpak uit. 

   Liever Beleggingsadvies?

   Misschien beslist u toch liever zelf over uw beleggingsportefeuille. Met Beleggingsadvies neemt u zelf beslissingen mét ondersteuning van onze beleggingsspecialisten. Uiteraard houden wij rekening met  de compliancerichtlijnen die voor u gelden.
   Compliantbeheer

   Veelbesproken onderwerpen

   Vragen over CompliantBeheer? Wij zetten de antwoorden op een rij.
   • Hoe zorgt Van Lanschot ervoor dat mijn beleggingen niet in strijd zijn met de compliance-restricties? 
    Compliance-restricties maken beleggen voor partners en medewerkers van accountants- en advieskantoren complex. Bijvoorbeeld omdat u niet vrij bent om in alle beleggingsfondsen te beleggen. Wij stemmen rechtstreeks met uw compliance officer af in welke fondsen wij voor u mogen beleggen. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar.
   • Hoe houd ik inzicht in mijn beleggingen? 
    Met de CompliantBeheer App heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingsportefeuille en kunt u realtime het rendement van uw beleggingen inzien. Ook leest u meer over de achtergrond van relevante beleggingsbeslissingen.  
   • Is CompliantBeheer geschikt voor iedereen die met compliance-restricties te maken heeft? 
    CompliantBeheer is exclusief ontwikkeld voor partners en medewerkers van Deloitte, PwC, EY, KPMG (Meijburg) en BDO. Werkt u niet bij een van deze kantoren? Dan kunt u wel gebruik maken van CompliantAdvies. U belegt dan zelf maar met ondersteuning van onze beleggingsexperts én oog voor de compliance-restricties waarmee u te maken heeft.

   Vragen over CompliantBeheer

   Onze beleggingsspecialisten vertellen u graag wat zij voor u kunnen betekenen. 
   Disclaimer

   Risico's van beleggen

   Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

   Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

   Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel